Kirjaudu palveluun tehdäksesi ostoksia. Kirjaudu tästä »

Toimitusehdot

 

YRITYSMYYNTI / TUKKUMYYNTI

Toimitamme tuotteita Y-tunnuksen omaaville yrityksille ja yhteisöille noudattaen kaupankäynnissä yleisiä B2B-kaupan sääntöjä. Yritykselle tilattaessa tilauksen toimitusosoite ja laskutusosoite tulee olla sama kuin yrityksen osoite ellei toisin ole sovittu. Tilaukset voidaan noutaa myös varastoltamme. Lähetämme viestin heti kun tilaus on noudettavissa. Varastomme noutoajat ark. 8-11.30 / 12.30 -14.00.

 

HINNAT

Jälleenmyyjien 0 % (verottomat) sopimusnettohinnat avautuvat näkyville kun asiakas kirjautuu järjestelmään käyttäjätunnuksilla. Jos tilaat kertaluontoisesti yrityksesi Y-tunnuksella (ilman käyttäjätunnuksia), voit ottaa yhteyden myyntiimme sähköpostilla ja pyytää hintatarjouksen haluamastasi tuotteesta. Helpoiten lähetät tiedustelun käyttämällä yhteydenottolomaketta jonka löydät ylävalikosta kohdasta "yhteystiedot".

 

VARASTOSALDOT

SAJT- sivuilla näkyvät tuotteiden nykyiset- ja myös tulevat varastosaldot. Tämä mahdollistaa vaihtoehtoisen tuotteen valinnan mikäli haluttua tuotetta ei olisi varastossa riittävästi. Varastosaldot päivittyvät tasatunnein ja siitä eteenpäin aina 30 minuutin välein. Tuotteiden hintatiedot puolestaan päivittyvät kerran vuorokaudessa yöaikaan.

 

TILINAVAUS

Jälleenmyyjäasiakkuutta voi hakea lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)sajt.fi tai käyttää verkkosivultamme löytyvää sähköistä lomaketta. Käsittelemme tilinavaukset tyypillisesti kahdessa arkipäivässä. Asiakkuutta hakevalla yrityksellä tulee olla voimassaoleva Y-tunnus. Tarkistamme luottoasiakkuutta hakevan yrityksen luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n tuottaman palvelun avulla.

 

TOIMITUSTAVAT

Hoidamme toimitukset päivittäin Matkahuollon kautta. Matkahuolto noutaa tuotteet arkisin klo 11.00, joten osa tilauksista on  perillä jo samana iltana. Viimeistään klo 10.30 mennessä saapuneet tilaukset lähtevät jopa samana päivänä. Tilaukset voidaan myös noutaa Vantaan varastolta.

 

MAKSUTAVAT

Laskulle myönnämme maksuaikaa 14 pv. Mikäli tilaajan yritys ei ole laskutuskelpoinen, lähetämme ennakkolaskun ennen toimitusta. Laskutus tapahtuu OVT- verkkolaskuna, PDF- tai paperilaskuna. Paperilaskuista veloitamme käsittelylisän 3 €. Maksumuistukset ja saatavien perinnän hoitaa Trust Kapital Oy. Jos asiakkuudella ei ole laskutussopimusta, tapahtuu maksu ennakkolaskuna.

 

JÄLKITOIMITUKSET

Käytössämme ei ole jälkitoimituksia. Kaikki tuotteet toimitetaan tilauspäivän varastosaldojen mukaisesti. Saldot näkyvät tuotteiden yhteydessä. 

 

TAKUU JA HUOLTO

Tuotteillamme on valmistajasta riippuen 1-5 vuoden takuu. Mikäli epäilet, että tuote on viallinen, tee ensin tarvittavat tarkistukset ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä takuukäsittelyn menettelytavasta. Jos tuote todetaan vialliseksi, saat meiltä palautusohjeet sekä tarvittavat RMA- numerot sähköpostilla. Huomatkaa että huoltoon lähetettävät tuotteet tulee toimittaa meille Matkahuollon kautta Bussirahtina. Poikkeuksena ovat Triax-tuotteet, joiden takuupalautusohjeet saat myynnistämme. Ilman RMA-numeroa saapuneita tuotteita emme käsittele.

 

VIRHEET JA REKLAMAATIOT

Jos huomaat toimituksessamme tai laskussamme virheen, pyydämme siitä palautetta välittömästi sähköpostilla. Korjaamme asian mahdollisiman nopeasti. 

 

DEALER KÄYTTÄJÄTUNNUKSET

Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi / saa luovuttaa eteenpäin. Käyttäjätunnuksille edellytetään kuukausittaisia ostotapahtumia kohtuulliseksi katsottu määrä. Mikäli uusilla käyttäjätunnuksilla ei ole ostotapahtumia kolmeen kuukauteen, järjestelmämme sulkee ne tietoturvasyistä automaattisesti. Mikäli tunnuksilla epäillään olevan väärinkäyttöä, ne voidaan sulkea ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Kertaluontoisille yritystilauksille ei avata luottoasiakkaiden käyttäjätunnuksia.

 

EVÄSTEET

Rekisteröityneenä käyttäjänä hyväksyt sivustomme evästeet.