Ostoskori on tyhjä

Toimitusehdot

Varastomme on suljettu perjantaisin kesäajalla 1.7-31.8.2019

TUKKUMYYNTI 

Toimitamme tuotteita yrityksille ja yhteisöille noudattaen kaupankäynnissä yleisiä B2B-kaupan sääntöjä. Yritykselle tilattaessa tilauksen toimitusosoite ja laskutusosoite tulee olla sama kuin yrityksen osoite ellei toisin ole sovittu. B2B tukkutilauksen minimiosto on 50 € alv 0% ilman rahtiveloitusta, muutoin laskuun lisätään pienlaskutuslisä 5 € alv 0%.

Jos asiakkaalla on maksuviiveitä, uusia tilauksia ei käsitellä ennen erääntyneiden laskujen suorittamista.

HINNAT

Sivustolla näytetään jälleenmyyjien 0 % (verottomat) nettohinnat. Hinnat tulevat näkyviin kirjautuessa käyttäjätunnuksilla. 

VARASTOSALDOT

Näytämme tuotteiden varastosaldot realiaikaisesti. Jos jotakin tuotetta ei ole riittävästi, voi asiakas valita vaihtoehtoisen tuotteen jolla on varastosaldoa.

 

TILINAVAUS

Jälleenmyyjäasiakkuutta varten voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)sajt.fi tai käyttää verkkosivultamme löytyvää sähköistä yhteydenotto / jälleenmyyjälomaketta. Käsittelemme tilinavaukset tyypillisesti kahdessa arkipäivässä. Asiakkuutta hakevalla yrityksellä tulee olla voimassaoleva Y-tunnus sekä toimialaamme liittyvä TOL-luokitus. Tarkistamme luottoasiakkuutta hakevan yrityksen luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n tuottaman palvelun avulla. Uusilla yrityksillä joiden ikä on alle 6 kk. maksutapana ennakkomaksu.

 

TOIMITUSTAVAT

Hoidamme toimitukset päivittäin Matkahuollon kautta. Matkahuolto noutaa tuotteet arkisin klo 12.00. Viimeistään klo 11.00 menessä tilatut tavarat lähtevät samana päivänä varastostamme. 

 

MAKSUTAVAT

Laskulle myönnämme maksuaikaa 14 pv. Mikäli tilaajan yritys ei ole laskutuskelpoinen, lähetämme ennakkolaskun ennen toimitusta. Normaali laskutustapamme on OVT- verkkolasku tai paperilasku. Paperilaskuista veloitamme käsittelylisän 3 €. Maksumuistukset ja saatavien perinnän hoitaa Trust Kapital Oy. Jos asiakkuudella ei ole laskutussopimusta, tapahtuu maksu ennakkolaskuna. 

 

JÄLKITOIMITUKSET

Käytössämme ei ole jälkitoimituksia. Kaikki tuotteet toimitetaan tilauspäivän varastosaldojen mukaisesti. Saldot näkyvät tuotteiden yhteydessä. 

 

TAKUU JA HUOLTO

Tuotteillamme on valmistajasta riippuen 1-5 vuoden takuu. Mikäli epäilet, että tuote on viallinen, tee ensin tarvittavat tarkistukset ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä takuukäsittelyn menettelytavasta. Jos tuote todetaan vialliseksi, saat meiltä palautusohjeet sekä tarvittavat RMA- numerot sähköpostilla. Huomatkaa että huoltoon lähetettävät tuotteet tulee toimittaa meille Matkahuollon kautta Bussirahtina. Poikkeuksena ovat Triax-tuotteet, joiden takuupalautusohjeet saat myynnistämme. Ilman RMA-numeroa saapuneita tuotteita emme käsittele.

 

VIRHEET JA REKLAMAATIOT

Jos huomaat toimituksessamme tai laskussamme virheen, pyydämme siitä palautetta välittömästi sähköpostilla. Korjaamme asian mahdollisiman nopeasti. 

 

DEALER KÄYTTÄJÄTUNNUKSET

Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi / saa luovuttaa eteenpäin. Käyttäjätunnuksille edellytetään kuukausittaisia ostotapahtumia kohtuulliseksi katsottu määrä. Mikäli uusilla käyttäjätunnuksilla ei ole ostotapahtumia kolmeen kuukauteen, järjestelmämme sulkee ne tietoturvasyistä automaattisesti. Tunnukset voidaan aktivoida uudelleen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli tunnuksilla epäillään olevan väärinkäyttöä, ne voidaan sulkea ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Kertaluontoisille yritystilauksille ei avata luottoasiakkaiden käyttäjätunnuksia.

 

EVÄSTEET

Rekisteröityneenä käyttäjänä hyväksyt sivustomme evästeet.