Valikko

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

1. Rekisterinpitäjä

Team Tronics Oy
Y-tunnus 07750920
Kellokukantie 4
01300 Vantaa

E-mail: asiakaspalvelu (ät) sajt.fi

HUOM. Postiosoite on tukkumyynnin - ja logistiikkavaraston osoite jossa ei ole yksitysiasiakkaiden asiakaspalvelua. Yksityisasiakkaita palvelemme verkkokaupan kautta.
PLEASE NOTE: Indicated address is only the address of the wholesale department and logistics warehouse.  
 
2. Rekisterin nimi
Sajt.fi- verkkokaupan asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin avulla hoidetaan www.sajt.fi verkkokaupan tilauksiin liittyvää yhteydenpitoa. Asiakkaan luvalla sitä voidaan käyttää myös suoramarkkinointiin. Rekisteriin tietonsa luovuttaneet henkilöt ovat asiakassuhteessa www.sajt.fi: n kanssa.

4. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää asiakkaan tilauksen yhteydessä luovuttamia tietoja: asiakkaan nimi, henkilötunnus, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nämä ovat välttämättömiä perustietoja tilauksen käsittelyä, laskuttamista ja toimittamista varten. Rekisteriin tallennetaan tiedot asiakkaan tilaushistoriasta, tilausten käsittelystä sekä mahdollisista tuotepalautuksista.

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas on luovuttanut rekisteriin tallennetut tiedot sajt.fi käyttöön tilatessaan tuotteita verkkokaupasta ja/tai rekisteröityessään sen asiakkaaksi.

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan sajt.fi- verkkokaupan asiakassuhteiden hoitamiseen eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

7. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Sajt.fi ei luovuta asiakasrekisterin tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Sajt.fi sivustolla on käytössä turvallinen https- yhteys. Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu suojattuun ATK- järjestelmään. Tietoihin pääsevät vain valitut avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatiin järjestelmään kirjautumisen käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Maksutapahtumassa asiakastiedon turvallisuudesta vastaa puolestaan CheckOut Finland joka on OP:n omistama maksulaitos.

– PÄIVITETTY 01.02.2017